Честито .Напиши ако искаш обявата от мобиле.де ли е ,от автокъща ли е,имаше ли други подобни,как се оправи с документите(ти или продавача) и откъде се прибра.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вижте какво си купих!
Collapse
X
-
Да,от там е обявата,а документите стават за 30 мин.Взех я от автокъща,като по телефона говори един приятел(аз не знам грам немски)и му обясниха че има проблем с ауспуха(който още не мога да го открия?!).С документите се оправи продавачът,а това беше единствената Алфа.Прибрах се през Австрия,Унгария и Сърбия и минах на Калотина.Още не съм я регистрирал,защото германските номера и застраховка са до 12 март и ще ги използвам докрай.Понеже един приятел ме гони с 4500 лв,сега водя преговори със собственика на тази http://mobile.de/SIDR-xBmzUg.zo5.BSm...1111243808462&sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.
Comment
-
То ясно май че след семестъра ще се ходи
Би ли ми отговорил на няколко въпроса:
*някаква голяма автокъща ли я взе...
*В Германия лесно ли се ориентира...От Берлин или някое малко селце ли я взе?!?
* Може ли да се разчита на коректност от тия автокъщи...Нали все пак са шваби ама знам ли-документи прегледи(дали могат да направят някакви "горублянски номера")..
*а там от където си я взел има ли още автокъщи с АЛФИ?
*А цената коментира ли я и още по телефона ли свали или вече на място?Каква беше началната цена на колата?Каква беше обявената цена в мобиле.де??
* Там ако знаеш английски отлично можеш ли да се оправиш?
* Преди ходил ли си или се реши и тръгна...
Миси предварителноAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
имам абсолютно същите въпроси като колегата VFTI . Кажи ни ги тия неща колега и с него да стягаме след семестъра куфарите за Немско.поздрави на всички във форума.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Автокъщата не беше голяма,както и самият град-Аален(намира се на 170км.след Мюнхен).В България е много по трудно да се ориентираш отколкото в Германия или в друга европейска държава.Съдя за това от личен опит,тъй като с другия звяр(от подписа)сме обиколили цяла Европа.Само в скандинавските държави все още не сме ходили,но никога не е късно.За коректност мисля че може да се разчита,защото цялата кола беше в лепенки за следваща смяна на масло,кога е сменен ремък,филтър и т.н.Смятам че при тази цена,никой германец няма да тръгне да си ги измисля и лепи.Може и да не повярвате,но първоначалната цена на тази кола беше 1299 евро!!!След две обаждания на мой приятел автоджамбазин,стигнахме до 800.Английски знаеше почти всеки който попитах за нещо,само не и продавача на колата!От него разбрах само че мотора няма проблеми и това е.Както вече казах,цялата документация я оформи той.Работата ми е свързана с много пътуване по Европа, по принцип винаги с кола и знам всички пътища,магистрални такси,винетки и други.Затова се реших да отида и сам да си купя кола.Който иска,не ми е проблем, по всяко време мога да му помогна.sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.
Comment
-
Това ли е :P Има няколко много леки забележкиНаправо нищо работа
Пефектна :P
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Е супер супер :P А сега редуваш ли ги? Какво правиш с дизелаТази ще я продваш ли или дизелчето ще махнеш
:P
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Дай оферта за дизеляка, че един колега се интересуваше.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Здравейте колеги.Интересува ме има ли изгода да се вземе кола от чужбина от както сме в EU и какви са разходите за едно докарване с автовоз или на ход?Какво се плаща освен цената на колата.Имаше някакви акцизи,за кои двигатели се плащат и съответно по колко се плаща и т.н.?По принцип искам Алфа 155 2.0 8В т.с. и гледам че в Германия ги има за по 500-700 euro!Видях също че в БГ вървят по 3000лв и на горе и ми изглежда много примамливо предложение от Германия.А всъщност от Германия или от Италия е по-изгодно?(дайте някакъв сайт за покупка на коли в Италия).Знам,че имаше някъде тема по въпроса и се извинявам за което,но имам и някои други питания и за това пуснах нова!Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
Fiat Ulysse 2.1 TDI
Fiat Punto 1.6 16V HSD
Comment
Comment